X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Nie jesteś mirażem...

Wiersz Miesiąca 0
sylabiczny
2021-08-17 14:17
Nie jesteś mirażem jesteś wszechpotężny
Litość twa prawdziwa i znaki twej męki
Tak bezdenna miłość że aż niepojęta
Patrzysz się jak Jezus znikają udręki

Łzy ocalającej skruchy niech obmyją
Zbrodnie i nierządy wszystko to co było
Włącz w mistyczne ciało słabość uczyń siłą
Ukształtuj w cierpieniu i odnów niewinność

Minie ból miniony gdy mą ujmniesz rękę
Zdarzeń tych co były przez które przeszedłem
Będę odkupiony gdy wolę wypełnię
Mały ale za to ze spokojnym sercem

Burze nadchodzące niebywale ciemne
Królestwo szatana pychą swą brzemienne
Trzeba będzie świecić rozpal wiarę we mnie
A potem w ucisku bym swą wylał czerwień

autor

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.



Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności