X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Wiersze




Jasność dnia
wolny / kwadrans temu
andrew
      Wx17
Dzień się zaczyna
rymowany / kwadrans temu
Wiki
      Wx1
"Memento Mori" Inna perspektywa
biały (bez rymów) / pół godziny temu
Władca Wszechrzeczy
      Wx8
Zamglone więzi
miniatura / trzy godziny temu
Ja ło kim<sup>(*)</sup>
      Wx7
Papierosy
rymowany / cztery godziny temu
Gdy przeżyję swoją śmierć
rymowany / cztery godziny temu
GrzesioR
      Wx26
reanimacja
wolny / pięć godzin temu
klaks
      Wx15
Miód z cebulą
biały (bez rymów) / pięć godzin temu
Waldi1
      Wx38
"Poemat o kobiecie"
wolny / pięć godzin temu
wierszopisarka
      Wx1
Cztery ściany
rymowany / pięć godzin temu
Debiut
Czas na przemyślenia
parodia / ponad pięć godzin temu
Kamienie
rymowany / ponad pięć godzin temu
Dawid Szydłowski
      Wx1
brzeg tamtego jutra
biały (bez rymów) / ponad pięć godzin temu
samisen
      Wx21
coraz większe okręgi
wolny / ponad pięć godzin temu
AS***
      Wx8
Smutek
biały (bez rymów) / ponad pięć godzin temu
lepszy świat
nieregularny / dziesięc godzin temu
Noir<sup>(*)</sup>
      Wx19
*** (Wszechświecie mój ...)
wolny / dziesięc godzin temu
Kornel Passer
      Wx32
Zanurzanie
wolny / dziesięc godzin temu
Rainmaker
      Wx2
myślinka
rymowany / dwanaście godzin temu
TESSA
      Wx22
Poetycki wysołek
fraszka / ponad dwanaście godzin temu
zmis
      Wx15

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności