X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Aniele mój

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2020-08-13 00:07
Czekam, ciągle czekam.
Pragnę, ciągle pragnę ...

Razem przytulić każdy dzień,
o świcie spotkać wspólny cień.
Podzielić się snem i uśmiechem.
Pokrzyczeć z Tobą jednym echem.

Sercu pozwolić mocno bić.
Wierzyć, że długo możemy żyć.
Chronić się w ramion Twoich twierdzy.
Nie zaznać mroku, chorób, nędzy.
Wchłonąć Twą miłość
tak mocnym wdechem,
byś mógł oddychać mym oddechem.
Spojrzeniem wejrzeć w Twoje serce,
byś poczuł na nim moje ręce.
Oddać i przyjąć największy skarb,
miłości nieskończoność barw,
kolory smutku, pożądania,
radości, tęsknot i kochania,
strumienie łez i rzeki słów,
byś po nich chodzić mógł.

Niech więc tak będzie.
Niech tak się zdarzy.

Dalej,
potrafisz przecież marzyć.
Znasz wszystkie moje myśli.
Czekam,
aż mi się znowu przyśnisz...

Aniele mój.

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Chris<sup>(*)</sup>
Chris(*)
2020-08-13
Ładny. Nad końcówką bym popracował np.

Niech więc tak będzie.
Tak się zdarzy.

Dalej,
potrafisz przecież marzyć.
Znasz moje myśli.
Proszę
Czekam...

aż mi się przyśnisz...

Znów...

Aniele mój.

Marek Żak
Marek Żak
2020-08-13
To jakiś konkretny anioł:)? Pozdrawiam.


Marek Żak
2020-08-13
Wierzę Ci:). M

Anuk
2020-08-13
Konkretny. Mój osobisty Anioł. Każdy ma takiego osobistego Anioła :)


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności