X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Just another day at the office

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2024-03-11 10:08
I've recently made a transaction,
and it brought me plenty satisfaction.
The deal was set at a trade center
Though at first I didn't know how to enter

Frankly, delivery lady helped me out,
Later on it made me sad we didn't make out.
We talked a bit about each others busyness,
but let's get back to business.

Manager came and said we had to go,
for we were awaited long time ago.
I passed a cat who is an office pet,
yet I still had a company to get out of debt.

We made it to the meeting room,
to all the statistics we made a boom.
Export rised as high as the stars shine,
so we let ourselves have a glass of wine.

Bills and costs were reduced,
to a new customer I was introduced.
He ordered over hundred new machines,
I was overwhelmingly happy - by all means.

Straight off to industrial park I went,
and huge shipment was immediately sent.
That was the day, the biggest ever transaction was made,
After which they made me a manager of company's trade.
~ Szopix

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.



Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności