X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Dzień jak co dzień...

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2021-05-26 17:05
Słonce dzisiaj świeci mocno
parzy piasek w bose stopy
ja w hamaku czytam książkę
i spoglądam na dzieciaki
Jasiek skacze przez przeszkody
puszcz bąki mały Maciek
Ola bawi się lalkami
wiosna ...czas zabawy
Tylko Basia moja żonka
ciągle taka zabiegana
pichci w kuchni jakieś ciasto
potem sprząta , myje okna
Ona zawsze ma zajęcie
nie ma czasu ...zawsze praca
to jest właśnie moja żona
...kochana nie zastąpiona
przyszła wiosna , czas zabawy
lecz nie wszyscy tak to widza
ja to wiem i wielki szacun
przyszła wiosna ...czas do pracy
Basiu , Basiu ...przyjdź tu proszę
siadaj Basu zrobię kawę
po siedź trochę porozmawiaj
ja dziś Ciebie tu zastąpię
ja się ruszę zrobię pranie
będę skakał ,biegał robił
żebyś trochę odpoczęła
żebyś miała czas dla siebie
zobacz proszę wiosna przyszła
kwitną pąki tam na drzewach
świerszczak śpiewa tam łące
wiosna przyszła...
autor

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.



Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności