X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Gwiazdy

Wiersz Miesiąca 0
biały (bez rymów)
2022-08-20 10:27
Miliony gwiazd spadają z nieba
Jak piasek kamyczki maleńkie
Chciałabym być taką gwiazdką
I upaść w czyjąś dłoń
Być takim marzeniem sennym
Powracającym co noc
Ale tak się nie da
Przytul mnie
otul swoim szalem Nadziei
Bym mogła poczuć
że dla mnie się zmienisz


autor
Katarzyna Ł.<sup>(*)</sup>
Katarzyna Ł.(*)

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
3 razy

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


sisy89
sisy89
2022-08-22
Ślicznie... Jest klimat :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Maba<sup>(*)</sup>
Maba(*)
2022-08-22
Szal nadziei... - pięknie brzmi...

Anielska Łza
Anielska Łza
2022-08-22
Może wcale nie chodzi o to, by się dla kogoś zmieniać ale oto, by być kochanym takim, jakim się jest... Wszyscy jesteśmy sumą zarówno zalet jak i wad :) Pozdrawiam cieplutko :)


Anielska Łza
2022-08-22
*ale o to

LidiaM-9
LidiaM-9
2022-08-21
Nigdy nie wiadomo, czy nie jest się czyimś marzeniem sennym... Trzeba mieć na dzieję.
Pozdrawiam niedzielnie.

Słońce09
Słońce09
2022-08-20
Nie zmieniaj się,w miłości ...
serdeczności ,słoneczności,w codzienności...
W przytuleniu ,oaza spełnienia.
Słoneczności *

Elżbieta
Elżbieta
2022-08-20
Jesteś jak Szecherezada, piękne snujesz wierszem opowieści o miłości:))
Serdeczności *


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności