X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Drzemka

Wiersz Miesiąca 0
haiku
2020-10-09 01:33
minuta ciszy
w ramionach wskazówek
budzik znów przysnął

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


zmis
zmis
2020-10-10
Też stosuję drzemki w ciągu dnia. To wzmacnia. Pozdrawiam

BardzoBardzo
BardzoBardzo
2020-10-09
Ha czasem jest tak przy bezsenności że czekamy następnego tyknięcia a ono nie następuje :D i wtedy budzimy się po kilku godzinach, i pierwsze co myślimy że zegarek znowu stanął bo bateria znowu padła, i dopiero po chwili dochodzi do nas że spaliśmy :)

LidiaM-9
LidiaM-9
2020-10-09
Minuta ciszy kojarzy mi się jednoznacznie. Dobrze, że wyjaśniasz, iż to tyko budzik. Pozdrawiam.


Anuk
2020-10-09
Tak, tak. kilka takich drzemek to u niektórych norma :) pozdrawiam serdecznie

Marek Żak
Marek Żak
2020-10-09
Życiowe. Przerabiałem:). M


Anuk
2020-10-09
:) wiele razy

Kornel Passer
Kornel Passer
2020-10-09
Super trafienie!


Anuk
2020-10-09
Dziękuję bardzo Kornelu, pozdrawiam piątkowo

naskraju*<sup>(*)</sup>
naskraju*(*)
2020-10-09
Taki zegar to skarb na poranek. Tylko potem szereg następstw się dzieje i już po ciszy. Przypominają mi się zegary z kukułką... kukułka znów przysnęła.
Pozdrawiam


Anuk
2020-10-09
Zegary z kukułką były świetne, u nas w domu też taki był. pozdrawiam serdecznie


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności