X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Zawieszona

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2022-04-13 23:57
Słońce lśni w oku z nadzieją na dzień.
Księżyc wybudza w snach słodkie wspomnienia.
Dlaczego więc, na świat rzucają cień,
ukrywający co mam do stracenia?

Gwiazdy spadając w noc wiążą się słowem.
Uśmiechów blask uwiódł nas w stan marzenia.
Dlaczego więc, choć od serca coś powiem,
nieszczerze wyśnione są me pragnienia?

Ludzie wdziewając swą anielską biel,
podają mi linę w dół zagubienia.
Dlaczego więc, mając od kogoś cel,
wciąż czuję, że nie ma nic do zrobienia?

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: niebieski


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


sisy89
sisy89
2022-04-14
Zawsze jest coś do zrobienia tylko czasami się gubimy szukając tej właściwej drogi. W końcu każdy z nas trafia na właściwą ścieżkę...
Bardzo ładny wiersz.

Pozdrawiam serdecznie :)


Glebot
2022-04-14
Problem pojawia się wtedy, kiedy wydaje się nam, że ta chwila zagubienia jest wieczna. To bardzo niebezpieczne momenty, niestety. Pozdrawiam :]

Bronisława Góralczyk<sup>(*)</sup>
Z podobaniem pozdrawiam i witam serdecznie pośród nas, Glebot :) B.G.


Glebot
2022-04-14
Bardzo mi miło, również pozdrawiam :D

Waldi1
Waldi1
2022-04-14
Ładny wiesz ...wertuję słowo po słowie i wiem... że masz coś do zrobienia ...chociażby spełniać swoje marzenia ... dotykając spadających gwiazd ...Dobranoc ...


Glebot
2022-04-14
Dobranoc :)


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności