X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

interwał

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2023-08-18 16:18
powiedz mi co chcesz usłyszeć
co ci dzisiaj jest potrzebne
w tej niespodziewanej ciszy
która gdzieś pomiędzy biegnie

tam gdzie umierają ptaki
niekarmione ziarnem wiedzy
omijając portal znaków
zapomnianych gdzieś pomiędzy

tym co słyszeć chciałbyś dzisiaj
jakby wczoraj nieistniało
kiedy mój świat zabierałeś
bo twojego było mało

powiedz albo nie mów wcale
ja otulę się tą ciszą
gdzieś pomiędzy interwałem
moje myśli się kołyszą

.

dla tych chwil co jeszcze pieszczą
myśl za uchem . iskrę w oku
wciąż próbuję cię pomieścić
w miejscu gdzie panuje spokój

wszystkie zbędne racje żyją
niespodzianym żywym rajem
w tej pieszczocie owej chwili
kiedy jesteś zakochaniem

i nic więcej nie potrzeba
kiedy w dłoniach świat się mieści
w chwilach gdy panuje spokój
myśl za uchem iskrę pieści
.

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
2 razy

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: niebieski


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Nata Sza
Nata Sza
2023-08-18
Tesiu, Ty wiesz jak bardzo lubię Ciebie czytać.
Niezmiennie!
Pozdrawiam serdecznie :)


TESSA
2023-08-20
czy mogą być milsze słowa NataSzko, niż Twoje? nie sądzę :)

błękit dla Ciebie :)

Mgła<sup>(*)</sup>
Mgła(*)
2023-08-18
Przepiękny 💚


TESSA
2023-08-20
dziękuję Mgiełko :)

💚


Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności