X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Mea culpa

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2019-04-28 19:43
Mea culpa! Biję w piersi
Droga z punktu A do B
Prawd trenera nie słuchałem
Śmiało ścinkę przez park robię

Idzie nieźle aż do teraz
Drogę mi blokują Lumpy
Stara bajka, nie mój chodnik
Znów mam długi niespłacone

Kilka przekleństw poleciało
Mojej mamy nie kochają
To obraza mowie grzecznie
Jest was tylko dwoje!

Pierwszy sierpem się zamachnął
To zmiękczyłem go kolanem
Drugi złapał mnie za szmaty
Dałem z łokcia, nokaut krwawy

Kumpel szarżę uruchomił
Chwyt za szyję
Walę z dyni
I pospały się księżniczki
Daję dyla bo police!
autor

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Anielska Łza
Anielska Łza
2020-05-05
O kurde! Ten wiersz już kiedyś czytałam, ale film otworzyłam dziś po raz pierwszy i pierwsza myśl: to na pewno ten łysy! :)

Katarzyna<sup>(*)</sup>
Katarzyna(*)
2019-04-29
Czytam i czytam. Myślę sobie, czy to On napisał?;-) A potem dociera do mnie, że przecież jestem tu tak krótko, utożsamiam Cię z taką eteryczną poezją, po czym nagle BUM! I dlaczego mnie to dziwi, skoro przecież kompletnie Cię nie znam i nic nie daje mi prawa szufladkowania Twojej twórczości. Niemniej tekst jest bardzo namacalny i wers - Mojej mamy nie kochają - rozłożył mnie na łopatki!;-)


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności