X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Zmysły

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2022-10-23 15:30
Czy to jest miłość...?

Gdy myśli stęsknione
Płyną do Ciebie
Strumieniem

Gdy powierzam Ci
Moje tajemnice
Marzenia
Siebie

...wierząc

Gdy cenię każdą chwilę
Zachłanny Ciebie

To co czuję
Każdym zmysłem
Gdy serce wyrywa się z piersi
Moja dusza pragnie...

Wykrzyczeć!

autor

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
6 razy
Treść

6
3
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0
Warsztat

6
0
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Kinga
Kinga
2022-10-23
Wszystkie przedstawione powyżej " objawy " , jednoznacznie wskazują na zarażenie wirusem miłości . To na szczęście początkowe stadium . Niestety w dłuższym okresie mogą pojawić się symptomy powikłań . Dlatego zaleca się stosowanie technik zapobiegawczych ;-))

Pozdrawiam serdecznie ;-)




Waldi1
Waldi1
2022-10-23
piękne zmysły ...

Marek Żak
Marek Żak
2022-10-23
Każdy ma to trochę inaczej. Pozdrawiam

matka
matka
2022-10-23
Piękny wiersz - zapewne tak. Bardzo serdecznie pozdrawiam i obsypuję wiersz gwiazdkami Irena

Bożena Joanna
Bożena Joanna
2022-10-23
Erotyk o dużym ładunku emocjonalnym. Podoba się.
Pozdrowienia!


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności