X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Tato

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2022-09-05 08:53
Tato
tyle mamy za sobą lat,
tyle jeszcze spraw do przegadania.

Tato
tyle w sercu leży zła,
tyle nie zabliźnionych ran.

Tato
tyle chciałbym Ci powiedzieć,
zapytać o wiele bym chciał.

Tato
trudno mi żyć widząc,
jak bardzo mało mnie znasz.

Tato
gdybyś spojrzał na mnie inaczej,
zrozumieć mnie chciał.

Tato
byśmy mogli się spotkać,
w spokoju omówić mój świat.

Tato
byś otworzył serce,
pokazał co w głowie masz.

Tato
też chciałbym w końcu wiedzieć,
jak wygląda Twój wewnętrzny świat.

Tato
nie mam siły na walkę z Tobą,
na ciągłe niepokoje.

Tato
byś mógł z uśmiechem co dzień,
patrzeć jak dorosłem.

Tato
chce wyjść już z tego,
zarazić Cię dobrem.

Tato
niepotrzebne są Nam wojny,
białą flagę wciągnij na maszt.

Tato
mam już tyle lat,
sam o sobie decyduję.

Tato
nie jesteś sam na świecie,
pomoc we mnie masz.

Tato
nie daj się wódzie,
sam wiem, to niczego nie buduje.

Tato
rób tak żebyś szczęścia miał,
chociaż mały gram.

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.



Autor poleca

Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności