X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Intuicja

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2021-09-07 18:35
Droga moja inna
nieoświetlona latarniami odkrywcy
pierwszą lampę zapalę ja

Wiem, że ktoś tam wyruszył
gdzie wszyscy
razem z tamtą
po gładkich torach

Moje ścieżki bardziej kręte
nie wiem, co za zakrętem
cel podróży warty tego
intuicja drogowskazem
autor
Nikodem Adamski
Nikodem Adamski

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Algirdas<sup>(*)</sup>
Algirdas(*)
2021-09-07
Chcę być z siebie i sam chcę nadać sobie imię – Tadeusz Peiper. Może to nie do końca to samo, ale co tam. Tylko to co kręte jest proste, jak intuicja.
Pozdrawiam!


Nikodem Adamski
2021-09-08
Może musiałbyś pliki cookie wyczyścić. A może po prostu ten kot ma dziewięć żyć. :)))

Algirdas<sup>(*)</sup>
2021-09-08
Dzięki, bo u mnie wciąż kot liżący łapę. Może to jakiś znak...

Nikodem Adamski
2021-09-08
Jakaś ciekawa gęba z napisem u góry "bogami jesteście".

Algirdas<sup>(*)</sup>
2021-09-08
Jasne ;)
Powiedz, czy na moim awatarze jest kotek czy czyjaś gęba? Bo nie wiem co się wyświetla wszystkim. Pozdrawiam :)

Nikodem Adamski
2021-09-08
Lubisz intuicję, prawda? Bergsona pewnie też? ;)


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności