X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Chwile Ulotne

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2021-08-28 17:57
Idź,
Natychmiast,
Ruszaj już teraz,
Na przygody nowej spotkanie,
Życie szybko rozgrywa się,
Cóż takiego da ci całe to zwlekanie?

Bądź tym kim chcesz,
Od dzisiaj zacznij,
Świat ubarw trochę,
Duszy swej barwami,
Na potem nic nie odkładając,
Każdy dzień tylko raz jest w życiu,
Jako przeszła historia tylko pozostając.

Dlatego też,
Bądź tym kim chcesz,
Dzisiaj,
Jeśli nawet na moment,
Nie zwlekaj,
Korzystaj z życia,
Ono jest bowiem,
Tragiczne,
Piękne,
Magiczne zarazem,
Ulotne to chwile,
Lecz zapamiętania warte,
Więc nie zwlekaj,
Zacznij już dzisiaj,
Żyć naprawdę.

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Galba c.<sup>(*)</sup>
Galba c.(*)
2023-06-08
Refleksyjnie bardzo...

ZaspanyV
ZaspanyV
2021-11-06
"[...]Chwile ulotne chwytam jak sygnał satelita
I ta różnica nie krążę po orbitach
Lecz twardo stąpam po chodnikach
Chcę żyć aktywnie nim wyciągnę kopyta [...]"

Zgadzam się z wierszem, Więc nie przepuszczę żadnej chwili, gdyż żyję na kreskę
W każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę ;D Pozdrawiam serdecznie

matka
matka
2021-09-01
Witaj Kami ,żyć trzeba dzisiaj i teraz , realizować swoje życiowe cele - bo życie jest tylko chwilą . Bardzo mądry jest Twój wiersz . Serdecznie pozdrawiam Irena


Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności