X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Wiersze z lukrem

Wiersz Miesiąca 0
biały (bez rymów)
2019-07-02 09:29
Tęskniłaś
ja czułam głód ciebie
czas powrócić
w twoich wierszy sploty
słowo po słowie
lokując
myśli

nie odeszłam
ciszą
odpocząć ci dałam
byś zaznać mogła
rozkoszy
wybrzmiałych słów

wracam
by monotonią istnienia
szarość
nie pokryła znaczeń
kolorytu codzienności

zaparz proszę kawę
niosę wierszom trochę lukru

---------------------------------
Ewa Omiecińska

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Chris<sup>(*)</sup>
Chris(*)
2019-07-02
Dobry wieczór Pani Ewo. Wiersz mi się podoba. Jedyne co mi zazgrzytało to słowo "wybrzmiałe". Dziwnie brzmi;) Sam wiersz odebrałem jako rozmowę z weną. Czasem słyszę jak moi znajomi mówią, "nie mam weny". Jakiś czas temu zadałem sobie pytanie, kiedy wena jest przy mnie. I odkryłem że moją weną są bliscy ludzie. A ostatnio wyjątkowe piosenki.
Ukłony.


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności