X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

***

Wiersz Miesiąca 0
biały (bez rymów)
2023-04-07 10:03
myślałem
że jak odejdę dalej
to nie poczuję bólu
jaki Ci zadaję

nowe rany
na Twoim ciele
to ode mnie

na odległość
boli bardziej
przepraszam
nie potrafię inaczej
tak bardzo żałuję
autor

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
6 razy
Treść

6
4
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0
Warsztat

6
1
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: czarny


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Waldi1
Waldi1
2023-04-08
skłaniam się za Urszulą Ganc ... bo to jest piękne świadectwo ...

Urszula Ganc
Urszula Ganc
2023-04-07
A ja myślę, że to jest piękne świadectwo miłości i wiary.

tańcząca z wiatrem
Miałam nie komentować, bo czerń, ale skoro inni to zrobili, to ja też tylko rzeknę, że
myślę podobnie jak na skraju, choć wiem, że nie jest proste to zabliźnianie ran.
Serdeczności ślę i życzę wszystkiego dobrego Tobie i Twoim bliskim,
nie tylko w Święta Poeto :)

Anielska Łza
Anielska Łza
2023-04-07
Moc płynie z krzyża, Michał, choć dziś może jej nie czujesz... Na odległość widać głębiej, dlatego boli bardziej... Serdeczności dla Ciebie :)

Elżbieta
Elżbieta
2023-04-07
:)🌟💙

naskraju*<sup>(*)</sup>
naskraju*(*)
2023-04-07
W ten czas zabliźnijmy rany i zaciszmy nasze niepokoje. W ten czas bezpysznie spróbujmy się radować zwycięstwem życia nad śmiercią...

Spokoju dla Ciebie i Bliskich


Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności