X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

W sprawie płatnej miłości

Wiersz Miesiąca 0
fraszka
2020-07-31 22:25
Pewien młodzieniec zadał mistrzowi pytanie
- Co jest warte, bom ciekaw, płatne miłowanie?
- Nigdy nie korzystałem, bo mówią, że snadnie
po takich eksperiencjach kuśka ci odpadnie.
Mąż co własną utraci, wygląda żałośnie,
a jak taka raz uschnie, druga nie odrośnie.
autor

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
2 razy

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Salymon
Salymon
2020-08-05
Nauki Mistrza na wesoło jak zawsze....


Marek Żak
2020-08-05
Oczywiście, nikt nie lubi przynudzania:). Pozdrawiam

BardzoBardzo
BardzoBardzo
2020-08-01
trochę mało realistyczne bo bardziej szkoda dziury w portfelu niż strach że trypla złapiesz. ale rzeczywiście szczypta humoru jest i lekkie to to i ciekawe :)


Marek Żak
2020-08-01
To już zależy od zasobów. Dzięki za koment, tak, staram się nie przynudzać:). Pozdrawiam.

Kornel Passer
Kornel Passer
2020-08-01
Czyli , wbrew pozorom, wiersz tragiczny......


Marek Żak
2020-08-01
Tu do odpadnięcia nie (chyba) doszło, bo młodzian się wystraszył. Moje teksty są zabawne w formie, ale zawsze poważne w treści. Pozdrawiam.

Anuk
Anuk
2020-08-01
no i znowu nie mogę przestać się śmiać...dzięki


Marek Żak
2020-08-01
A im do śmiechu nie było:)
https://www.onet.pl/informacje/historiaorg/choroba-rozpustnych-arystokratow-zabila-trzech-polskich-krolow/gfdh5rc,30bc1058


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności