X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

A co dla Ciebie?

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2024-03-03 06:51
Do widzenia
Dziękuję
Dziękuję
Proszę
Zapłacę kartą
15.80 zł
Nie nie mam swoją
Doliczyć torbę
Niby patrzę na bułki a widzę nogi
czy takie patrzenie to już przemoc?

Słyszałem, że gość w Anglii patrzył na pośladki
kobiety, która wchodziła do autobusu.
I go pozwała.
Natury nie oszukasz
ja tak patrzę, że nikt nie widzi.

Dziura w ścianie
otworzyła się bez ostrzeżenia
Żółty ukwiał
zażądała idź po bułki
Pozorna symbiotyczna obyczajówka
Małżeński układ bo są dzieci.

Czterdzieści dwa lata, buty air, dres
na głowie gniazdo
ale nie to przed, którym ostrzegał Luter
rekwizytornia bardzo ale to bardzo uboga
wszyscy to ziomale.

W piątki szemrany romans z grypserą
echolalicznie dociągnę do niedzieli

W poniedziałek znowu pójdę po bułki
rozpoczynam rozmowę ostatnim wypowiedzianym słowem.

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
1 raz

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


bez definicji
bez definicji
2024-03-03
Bardzo mi odpowiada Twoja poezja, jest oryginalna w stylu wypowiedzi, ale zrozumiała. Masz we mnie czytelniczkę.
Pozdrawiam niedzielnie :)

Czwarta strofa wymiata :)) 5/6


Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności