X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

*KOREKTA

Wiersz Miesiąca 0
biały (bez rymów)
2023-06-27 17:17



Bez niego była niekompletna.

Sympatycznym atramentem pisała,

jak to pogubiona

na drogach życia, często

wracała

by ciepłym wspomnieniem

ogrzać zziębnięte serce.


W dłoniach tyle poszarpanych lat.


I kiedy myślała, że dotyka nieba,

los — wieczna przekora,

zrobił korektę.


autor

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
5 razy
Treść

6
4
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0
Warsztat

6
1
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Elżbieta
Elżbieta
2023-06-27
Świetnie poprowadzona myśl! Bardzo zręcznie "z nerwem" napisany wiersz!
Serdecznie pozdrawiam:)⭐

Waldi1
Waldi1
2023-06-27
Piękny wiersz ...

tańcząca z wiatrem
To smutne, bo msz owszem miłość jest bardzo ważna, ale nie za wszelką cenę, to raz,
a czasem kobiety tak właśnie się czują, że są niekompletne, owszem ja wiem, że dobrze mieć druga połówkę pomarańczy obok siebie, ale to wcale nie jest łatwe, by ona nam się przydarzyła, a często jest tak, iż kobiety wręcz wmawiają innym kobietom, że są jakby gorsze, jeśli nie są w stałym związku, co jak dla mnie tego typu myślenie jest chore. Co do tej korekty, to chyba poszła w złym kierunku, skoro już było niebo i nagle ta korekta?...
Wiersz życiowy, nietuzinkowo napisany, Twoim wytrawnym stylem, Kaziu,
zatem oczywiście mi się on podoba.
Pozdrawiam Cię serdecznie, dobrego wieczoru życząc :)


Autor poleca

Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności