X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Wiara, życie i kropla

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2023-03-05 05:29
Wiara życie i kropla

świat życie
wszystko stworzył Bóg
często wątpimy
zbyt często

patrzę
na małą kroplę rosy na listku
wiatr nim kołysze
ona się buja bawi jak dziecko

zastanawiam się
skąd ona
daje życie
nie ON ale ona

ciekawe co było pierwsze
woda czy życie
czy mogło istnieć
jedno bez drugiego

nigdy nie przestaję pytać
czy po to dałeś mi Jezu rozum
pewnie tak
nie boisz się pytań

może jednak warto Tobie zaufać
dałeś wszystko
za cenę miłości bliźniego

3 2023 andrew
Niedziela, dzień Pański

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
5 razy
Treść

6
3
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0
Warsztat

6
1
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Annna2
Annna2
2023-03-21
Gdy na drodze jest Bóg i Maryja Matka- to wszystko w porządku.

rafal_sulikowski<sup>(*)</sup>
Cóż, widzimy niby ten sam kosmos, a wyciągamy różne i sprzeczne wnioski. Może tak ma być? Może tak jest lepiej niż gdybyśmy byli unisono, jak w szkole za komuny w niebieskich chałatach?


andrew
2023-03-19
Masz rację, Bóg nas nie ogranicza w myśleniu , wybór patrzenia należy do nas.

Viola Arvensis
Viola Arvensis
2023-03-05
Piękna niedzielna refleksja 🤍

Waldi1
Waldi1
2023-03-05
to jest piękna cena miłości kochać bliźniego ...

Elżbieta
Elżbieta
2023-03-05
Dobry na niedzielną refleksję wiersz, bo tak trudno nam nie raz kochać bliźnich!
Serdeczności:)⭐


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności