X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

optymista

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2023-07-15 08:56
rozwinięcie fraszki mistrza Sztaudyngera: "mnie nie zgnębi żaden przytyk w dupie miejsce mam dla krytyk"
Mnie nie zgnębi hejtu fala
Mnie hejt wcale nie powala
kiedy człeka coś do hejtu pcha
To on ma problem a nie ja
Gdy dziewczyna się przytula
już rozpięta jej koszula
a on nic choć mówię stój
To jej problem a nie mój
cóż rzuciła mnie dziewczyna
nie wiem jaka jest przyczyna
przecież świetny jestem ja
chyba problem ze sobą ma
Kiedy głośno sobie śpiewam
Wszystkich wokół krew zalewa
Nie podoba się wykonanie me
Cóż na sztuce nie znają się
Świat na głowę mi się wali
A ja nerwy jak ze stali
piję piwo, no może dwa
i jest super wszystko gra
Życie daje mi popalić
Ja nie będę tu się żalić
Świat do przodu ciągle gna
Kto ma problem? to nie ja
Mnie nie zgnębi hejtu rzeka
Bo takie miejsce jest u człeka
Gdzie to sobie można włożyć
I spokojnie piwko spożyć

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.



Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności