X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Mmilk

(Wx5)
Kłębiące się myśli w głowie przelewam na papier. Moje prace często są chaotyczne, jednak mają pewną logikę.
Nie piszę codziennie, piszę kiedy coś nie daje mi spokoju i kiedy mam wenę, staram się "nie marnować" słów, jeżeli nie mam wizji swojego wiersza.

Przepraszam za swoją ostatnią, ciągłą nieobecność i dziękuję za wszystkie miłe komentarze.

Mmilk

Pokaż mniej
 
Pokaż mniej

Wiersze autora
(wierszy: 40)


Istota
biały (bez rymów) / 2022-01-23
Zagubienie
wolny / 2022-01-12
Pod taflą
wolny / 2022-01-04
Znajomość
miniatura / 2021-12-03
M?
wolny / 2021-11-24
My
wolny / 2021-11-11
Konstelacje
wolny / 2021-11-09
Maska
wolny / 2021-11-06
Tęsknota
biały (bez rymów) / 2021-11-04
Oszukiwanie
wolny / 2021-10-23
...
wolny / 2021-10-22
Depresja
wolny / 2021-10-20
Motyl
miniatura / 2021-09-25
Trwałość
biały (bez rymów) / 2021-09-17
Jesień (zachód, ziemia)
wolny / 2021-09-15
Lato (południe, ogień)
wolny / 2021-09-14
Wiosna (wschód, woda)
wolny / 2021-09-13
Zima (północ, powietrze)
wolny / 2021-09-12
Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Ulubione wiersze autora


Serce
- Iks Weli
wolny / 2020-09-20
Przejście
- SuviMay
miniatura / 2021-04-22
Serce na patyku
- zbiwito
vilanella / 2021-04-25

X

Napisz powód zgłoszenia użytkownika do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności