X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Odznaki - Wyróżnienia

Wyróżnienia "W" przedstawiane są graficznie w postaci "odznak" na profilu Użytkownika. Odznaka pełna (zielona) to odznaka zdobyta.

Rodzaje odznak:

Odznaka publicysty
Opublikowałeś odpowiednio: 10, 50, 100, 500, 800, 1000, 1400 wierszy na Portalu...

Odznaka przyjaźni
Zdobyłeś odpowiednio: jednego Przyjaciela, 5 Przyjaciół na Portalu...

 

Odznaka komentatora
Wystawiłeś odpowiednio: 100, 500, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000 komentarzy pod wierszami Autorów...

Odznaka zwrotu komentatora
Otrzymałeś odpowiednio: 100, 500, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000, 5000 komentarzy pod swoimi wierszami...

Odznaka stażu
Publikujesz już odpowiednio: 1 rok, 2 lata, 5 lat na Portalu...

Odznaka dialogu
Wystawiłeś odpowiednio: 100, 500, 1000, 2000, 2500, 3000, 6000 odpowiedzi na Portalu...

Odznaka dyskusji
Otrzymałeś odpowiednio: 100, 500, 1000, 2000, 2500, 3000 odpowiedzi pod swoimi wierszami...

Odznaka konkursowa
Zwyciężyłeś i zostałeś odpowiednio: laureatem, dwukrotnym laureatem, pięciokrotnym laureatem, dziesięciokrotnym laureatem Wiersza Miesiąca.
Głosowanie odbywa się cyklicznie co miesiąc, dokładne zasady zabawy można przeczytać tutaj.

Odznaka popularności
Twoją poezję obserwuje odpowienio: 5 osób, 10 osób, 15 osób, 25 osób na Portalu...

Odznaka Beta Testera
Nadawana odgórnie za szczególne zasługi dla Portalu.

Odznaka pomocy
Podajesz pomocną dłoń innym na Portalu
Przyznawana na pisemną prośbę danego Użytkownika
Warunki przyznania:
- min. rok stażu
- min. 100 opublikowanych wierszy
- przekonujące uzasadnienie :)


powrót

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności