X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Jesień inaczej

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2022-11-17 04:33
Jesień inaczej

skąd spłynął
na mnie taki smutek

patrzałem na brzozę
za oknem na gałązce
poruszany delikatnie
wiatrem kołysał się
ostatni listek

żal mu było opuścić
miejsca gdzie doznał
tyle radości miał takie
piękne widoki a teraz...

i nagle przypomnialem
sobie nasze rozstanie
także trzymaliśmy
się przeżytych chwil
ale stało przy nas jak
wyrocznia nieuniknione

czy na pewno

do dziś trudno nam
na to odpowiedzieć

11.22 andrew

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
5 razy
Treść

6
3
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0
Warsztat

6
0
5
4
4
1
3
0
2
0
1
0
0
0

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


naskraju*<sup>(*)</sup>
naskraju*(*)
2022-11-20
Rozterki jak niedokończone powroty. Jak nieskończoność zawiśnięta w czasoprzestrzeni. I tylko my rozmyślamy jak odwrócić czas, by zrozumieć nasze rozgoryczenie.

Serdecznie pozdrawiam

AgaRytel
AgaRytel
2022-11-17
Podoba mi się jak porównałeś opadający liść do rozstania. Nie są one łatwe ale się zdarzają.
Pozdrawiam :)

Valanthil
Valanthil
2022-11-17
Cykl musi się dopiąć.

Elżbieta
Elżbieta
2022-11-17
Z perspektywy czasu można inaczej spojrzeć na różne wydarzenia, ale już nic nie zmieni tego co było, trzeba zaakceptować, że wówczas podjęta decyzja, taka musiała być!
Dobrych myśli na dzisiejszy dzień:)⭐

Annna2
Annna2
2022-11-17
Jesień to umieranie, to zgoda na nią.


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności