X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Rozstanie

Wiersz Miesiąca 0
rymowany
2022-10-27 09:56
Zabawiłeś się mną,
Zabawiłeś...
Wstrząsnąłeś,
Odszedłeś,
Wzruszyłeś.

Zabawiłeś się mną,
Zabawiłeś...
Zgniotłeś,
Zostawiłeś,
Zabiłeś.

autor

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
1 raz

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


sisy89
sisy89
2022-10-27
Takie rozstania są najgorsze, bo wtedy same wspomnienia bolą...
Pozdrawiam serdecznie.


Tragikomik
2022-10-27
Na szczęście to tylko wiersz :) Pozdrawiam.

Anielska Łza
Anielska Łza
2022-10-27
Są rozstania bolesne, niezrozumiałe i przytłaczające ale są i takie, które przynoszą ulgę i wyzwolenie. Pozdrawiam cieplutko :)


Tragikomik
2022-10-27
To prawda. Również pozdrawiam ciepło :)

konvalove
konvalove
2022-10-27
Za Amfirytą.
Rozstania są zazwyczaj bolesne, a gdy mówimy o rozstaniu po zrozumieniu prawd wyżej to już w ogóle człowiek czuje się bezwartościowo, i trudno później dojść do siebie. Smutne to, i zbyt często się zdarza.


Tragikomik
2022-10-27
Oby mniej bolesnych rozstań ;) Pozdrawiam.

Amfiryta
Amfiryta
2022-10-27
Komentarz zbyteczny.
W krótkich słowach oddane wszystko...
Jedyne co bym Ja zmieniła, to "Zabawiłeś się ze mną," na Zabawiłeś się mną... :(
Pozdrawiam :)


Amfiryta
2022-10-27
:)))

Tragikomik
2022-10-27
Tak trafne spostrzeżenie :) Pozwolę sobie wykorzystać ;) Pozdrawiam


Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności