X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

uśpieni...

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2021-02-25 08:54
uśpieni w ciszy ,
myśli zagubione,
dłonie złączone,
słowa zamilkły,

uśpieni w mroku,
dłońmi złączonymi ,
delikatnie dotykają ,
serce usłane dotykiem blasku gwiazd,
usta zamknięte w pocałunku,
słowa nie wypowiedziane...

uśpieni w ciszy,
przytuleni razem....
czekają na wspólny czas....




Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Bronisława Góralczyk<sup>(*)</sup>
Słowa niewypowiedziane czasem wiele mówią...
Bardzo ładny wiersz, Dominiko:)
Pozdrawiam :) B.G.


Kika88
2021-02-26
Dziękuje ...
Masz rację słowa niewypowiedziane wiele mówią i wiele znaczną ....
Pozdrawiam serdecznie życzę miłego wieczoru dobranoc:)

sisy89
sisy89
2021-02-25
Czasem okazuje się, że ten właściwy czas nigdy nie przychodzi... Ładny wiersz.
Pozdrawiam serdecznie :)


Kika88
2021-02-25
Dziękuje
Pozdrawiam życzę miłego popołudnia :)

Marek Żak
Marek Żak
2021-02-25
A ten czas to teraz nie jest? Pozdrawiam


Kika88
2021-02-25
Pewnie jest
Pozdrawiam sedecznie


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności