X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Katarynki

Wiersz Miesiąca 0
fraszka
2020-04-23 12:57
Sąsiadki katarynki
to kwarantanny rodzynki,
od rana w ogrodzie jak wróbelki ćwierkają,
na uszy innych zupełnie nie zważając.
autor
gosia malgosia
gosia malgosia

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
1 raz

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Galba c.<sup>(*)</sup>
Galba c.(*)
2023-09-17
Fraszka o rozwoju komunikacji w zamkniętych społecznościach lokalnych.🤣👍

Anuk
Anuk
2020-04-28
Dowcipne :)


Anuk
2020-04-29
Miło, że dołączyłaś do nas na TW. Czuj się jak w domu :) ja też jestem od niedawna (grudzień 2019), zachwyca mnie świat poezji i ogromna różnorodność treści. Pozdrawiam serdecznie

gosia malgosia
2020-04-29
Dziękuję, miło cię mieć wśród przyjaciół,bo jeszcze nie mam innych tutaj, powoli się oswajam :)

Anielska Łza
Anielska Łza
2020-04-23
Jak się ma o czym z kimś pogadać, to i maska nie przeszkodzi. Przekonałam się dziś w autobusie :)


Anielska Łza
2020-04-23
Tylko łez bezsilności pod maską nie da się ukryć. Pozdrawiam Gosiu :)

gosia malgosia
2020-04-23
Szczera prawda, ważne, że społeczeństwo daje radę, pozdrawiam :)

Witold
Witold
2020-04-23
Uszczelnić im maski. ;)


gosia malgosia
2020-04-23
przynajmniej nie jest nudno, wiadomości na żywo :)





Autor poleca


Autor na ten moment nie promuje wierszy
Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności