X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

NOWY ŚWIT

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2019-09-07 06:20
Bije dzwon ... nie pytaj: komu?
Bije dzwon ... nie pytaj: kto następny?
Bije dzwon ... może dla Ciebie?
Bije dzwon ... słuchaj jego głosu.
Bije dzwon ... bądź gotowy.
Słuchaj, bije dzwon ...
Może już jutro odejdziesz?
Czy zdążyłeś kogoś pokochać?
Patrz, wstaje nowy świt ...
autor

Ocena wiersza

Wiersz nie został jeszcze oceniony.

Oceny tego wiersza są jeszcze niewidoczne, będą dostępne dopiero po otrzymaniu 5-ciu ocen.

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


Chris<sup>(*)</sup>
Chris(*)
2019-09-07
Po przeczytaniu przypomniał mi się jeden z moich wierszy.

https://www.twojewiersze.pl/pl/wiersz,EyOuxMiEynWsEB2p



Chris<sup>(*)</sup>
2019-09-08
Pozwolę się z Tobą nie zgodzić Łezko. Piszesz świetne komentarze. Bo piszesz to co myślisz, swoje spostrzeżenia, od siebie. Powiedzieć że nie umiesz pisać komentarzy to jak sugerować że Twoje osoba jest nieciekawa co jest totalną bzdurą. Twoje komentarze mają wartość i niczym nie ustępują innym. Poza tym masz intuicję i wręcz wiesz co w danej chwili napisać i potrafisz w sekundzie przywołać uśmiech na buzię. Dziękuję za nowe komenty. Czytałem i doceniam.

Anielska Łza
2019-09-07
Pamiętam Twój wiersz, chociaż go nie skomentowałam, bo rzadko to robię... bo nie umiem komentować... Mój wiersz, to pamiątka pewnych rekolekcji misyjnych pod podobnym tytułem...


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności