X

Logowanie



Zapomiałaś/eś hasła? Przejdź do procedury resetującej.

Obojętni

Wiersz Miesiąca 0
wolny
2023-01-13 06:26
Obojętni

jest nas miliony
często obojętni
zło niewidoczne
schowane za uśmiechem

bierzemy z życia
tak wiele
zachwycamy się przyrodą
podziwiamy  niebo gwiazdy
piękne lasy parki
rankiem budzi nas słońce
do snu kładzie księżyc

wszystko to gratis
może tylko
za prośbę Stwórcy
rozglądnij się
pomóż bliźniemu

jesteś piękny cudowny
dziel się sobą
a staniesz się słońcem
oświetlającym drogę
zagubionym

Jezu ufam Tobie

1.2023 andrew
Piątek, dzień pamięci
męki i śmierci Jezusa

Ocena wiersza

Wiersz został oceniony
5 razy
Treść

6
4
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0
Warsztat

6
0
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
0
0

Zaloguj się, aby móc dodać ocenę wiersza.





Komentarze

Kolor wiersza: zielony


Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.


naskraju*<sup>(*)</sup>
naskraju*(*)
2023-01-22
Wszystkiego po trosze w tym słabym człowieku sie mieści. I jesteśmy niejednakowi. Dlatego też odczuwamy inaczej. Czy to jest wolą naszego Stwórcy być innym, czy naszą?

Miłego dnia

Bajaga
Bajaga
2023-01-13
Czy stwórca musi prosić by człowiek zauważył bliżbiego? Czy przemoc tak spowszechniała że nie budzi współczucia. Czy płacząc nad chorym zwierzęciem nie uroni łzy nad ofiarami wojen?
Pozdrawiam

Elżbieta
Elżbieta
2023-01-13
Tak niestety bywa, jak piszesz..., ale też mamy liczne przykłady ludzkiej dobroci! Różni jesteśmi i różny poziom wrażliwości!
Serdeczności dla Ciebie:)⭐

Waldi1
Waldi1
2023-01-13
piękny wiersz ...też ufam całym sercem i to mnie wzmacnia ...

Annna2
Annna2
2023-01-13
ładnie.


Pokaż mniej


X

Napisz powód zgłoszenia komentarza do moderacji

X

Napisz powód zgłoszenia wiersza do moderacji

 

x
Polityka plików cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies. Czytaj więcej.

Klauzula Informacyjna

Szanowni Użytkownicy

Od 25 maja 2018 roku w Unii Europejskiej obowiązuje nowa regulacja dotycząca ochrony danych osobowych – RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W praktyce Internauci otrzymują większą kontrolę nad swoimi danymi osobowymi.

O tym kto jest Administratorem Państwa danych osobowych, jak je przetwarzamy oraz chronimy można przeczytać klikając link umieszczony w dolnej części komunikatu lub po zamknięciu okienka link "Polityka Prywatności" widoczny zawsze na dole strony.

Dokument Polityka Prywatności stanowi integralny załącznik do Regulaminu.

Czytaj treść polityki prywatności